Bertiang kebohongan

Bertiang kebohongan

Iklan

5 Komentar

  1. wakakaka… bisa aja mas popop penggambarannya 😀
    banyak bohong idung makin panjang, salut…!
    keren keren…

    .

  2. :lol::lol:

    Asli keren! bukannya latah sama komen yang diatassih.Tapi.Iya keren. See in different way.

    .
    .
    BTW, Thank you atas “amin”-nya di blog saya. :mrgreen:

  3. kekekekeke…hidung semkakin panjang
    segeralah bertobat pak cik

    • hehheehehe singkat betul pemikiran korang ni…. buta sejarah la…. kan org malaysia mostly from indon so diorang bawak budaya diaorang so since diorang ni jawa , bugis and etc mestila sama budaya ngan tpt asal diorang ape salah ke diorang nak membudayakan budaya diorang… apa kalau org jawa kat malaysia ni x bolehke membudaya kan budaya bangsa diorang..salah ke? atau sesorang jawa itu hanya dianggap jawa di pulau jawa….adussss pening la nak educate korang ni…. no wonder la …. makin teruk

  4. Kereeeeeeeeeeen
    bukan pakcik
    tapi pakio 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s